• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Discharge selang kalawan flange baja

Katerangan pondok:

East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep tina DISCHARGE HOSE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) anu nyambung sareng pipa HDPE sareng pipa baja.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Selang pembuangan sareng flange baja mangrupikeun selang pangeruk anu paling umum sareng tiasa nyambung sareng pipa baja atanapi pipa HDPE di lepas pantai sareng di darat anu tiasa dikirimkeun ka karang, batu karang, granit dina situs proyek pengerukan.Urang bisa rancang diaméterna jero béda jeung panjang nurutkeun sarat customer.

Diménsi

Diaméter jero / ID 100~1100mm
Panjangna / L 1000~11800mm
Ukuran flange PN 10, PN 16, PN 25 atawa ngaropéa
Catetan ukuran séjén sadia on pamundut.

Pangwangunan

1. Lapisan maké jero: Black.wear na korosi tahan Pergaulan karét alam sarta ngagem tape warning.
2. lapisan tulangan: Lapisan tékstil tensile tinggi.
3. Lapisan panutup luar: Back.weather sarta lalawanan abrasion karét alam sarta pita Peringatan.
4. Flange: Q235 Steel flange kalawan nipple.
5. Nyirian: East Dredging atanapi logo customer.

data teknis

Suhu (℃) -20~50
Tekanan Gawé/WP(Mpa) 0,5 ~ 2,5
Tekanan Burst/BP(Mpa) 1.5~7.5
Catetan data teknis lianna sadia on pamundut.

Inspeksi & sertipikat

Kami nganggo téknologi modéren pikeun ngarancang sareng ngadamel, sareng ngalangkungan uji lapangan anu ketat.

Tés di handap ieu kedah dilaksanakeun:
● tés bahan baku kaasup karét alam, tékstil tensile, aditif karét (inspeksi saméméh ngasupkeun gudang).
● pariksa dimensi selang kaasup ukuran flange sarta panjang.
● Cék beurat.
● Test tekanan gawé (lamun dieusian, sampling).
● Bending test (lamun dieusian, sampling).

1-Discharrge selang kalawan flange baja

Departemén QC kami bakal mariksa unggal produk sareng nawiskeun LAPORAN INSPEKSI PABRIK sateuacan pangiriman.Urang ogé bisa ngajak agénsi inspeksi pihak katilu mariksa nurutkeun sarat customer.Badan pamariksaan anu biasa kalebet Klasifikasi Society of China (CCS), Norwegia-Jerman (DNV-GL), United Stats (ABS), Inggris Raya (LR) sareng Perancis (BV).

1-Discharrge selang kalawan flange baja1

Bungkusan sareng pangiriman

Kauntungannana: profésional, efisien, ekonomis jeung lingkungan.

Duo pikeun produk kami ukuranana ageung sareng beurat, normal kami henteu nganggo bungkusan nalika pengiriman pikeun ngirangan biaya.Janten kaahlian bungkusan profésional penting pisan, henteu ngan ukur kedah ngajagi produk urang, tapi ogé kedah ngajagi wadah, kendaraan sareng personel.Kakuatan inti urang asalna tina pangalaman gawé mangtaun-taun sareng sikep tanggung jawab.

1-Discharrge selang kalawan flange baja2

Aplikasi

Gumantung kana fungsina, aya dua jinis selang pengerukan, hiji jinis nyaéta selang ngaleupaskeun sareng jinis sanésna nyaéta selang nyeuseup.Duo pikeun pangembangan kontinyu kapal pengorekan, Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) sareng Cutter Suction Dredger (CSD) mangrupikeun pangeruk di dunya.Duo kana kaayaan konstruksi kompléks kaasup karang, batu karang, granit jeung sajabana, anu Armored ngurangan selang éféktif solves masalah ieu.Selang ngambang nyayogikeun efisiensi pamasangan sareng ngirangan dampak angin sareng gelombang dina proyék lepas pantai.

1-Discharrge selang kalawan flange baja3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Selang cai jet kalayan flange baja

      Selang cai jet kalayan flange baja

      Selang Cai Jet sareng Flange Baja Selang cai jet sareng flange baja dianggo dina sered Trailing Suction Hopper Dredger(TSHD).Fleksibel sareng tekanan anu langkung luhur mangrupikeun faktor importir pikeun éta.Urang bisa rancang diaméterna jero béda jeung panjang nurutkeun sarat customer.DIMENSI 1, Diaméter jero / ID: 110 ~ 400mm 2, Panjang / L: 11800mm 3, Flange si...

    • selang ngaleupaskeun Armored kalawan flange baja

      selang ngaleupaskeun Armored kalawan flange baja

      Armored Discharge Hose sareng Steel Flange Selang pelepasan Armored sareng flange baja mangrupikeun selang pangerukan anu paling umum sareng tiasa nyambung sareng pipa baja anu dikirimkeun ka karang, batu karang, granit dina situs proyek pengerukan.selang karét ngurangan ieu leuwih kuat sarta ngagem-tahan ti selang karét ngurangan normal.Cincin baja HB 400 atanapi 450 nyaéta impor pikeun selang pembuangan Armored anu mangrupikeun fungsi ngagem utama.Urang tiasa ...

    • Selang Discharge kalawan Sandwich Flange

      Selang Discharge kalawan Sandwich Flange

      Discharge Hose sareng Sandwich Flange Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Tekanan kerja anu langkung luhur, tahan ngagem sareng fleksibel mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun selang ngaleupaskeun.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.Selang ngaleupaskeun sareng flange sandwich mangrupikeun selang pangerukan anu paling umum sareng tiasa nyambung sareng ste...