• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

FAQs

1. Naon sajarah perusahaan anjeun?

Kami diadegkeun dina taun 2011 pikeun ngagali pipa sareng fender karét.

2. Naon wewengkon utama pasar anjeun?

Asia, Eropa, Amerika, Wétan Tengah sareng Afrika.

3. Nagara jeung wewengkon naon anu anjeun ékspor produk anjeun ayeuna?

Singapura, Malaysia, Thailand, Australia, Uni Émirat Arab, Arab Saudi, Mesir, Iran, Walanda, Britania Raya, Polandia, Kanada, Peru, Ékuador jeung saterusna.

4. Dupi anjeun gaduh merek sorangan?

Leres, merek urang sorangan nyaéta EAST MARINE.

5. Naon anjeun istilah ditarima pembayaran?

Ku T / T atanapi L / C dina tetempoan.

6. Dupi anjeun tanda customer LOGO on produk anjeun?

Leres, tapi urang peryogi surat otorisasi anu gaduh logo.

7. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum pikeun produk na?Upami enya, naon kuantitas pesenan minimum?

Leres, normal nyaéta sapotong atanapi sapasang.

8. Sabaraha lami kanggo nganteurkeun produk normal anjeun?

Éta gumantung kana kuantitas pesenan.

9. Naon jaminan produk anjeun?

Normal jaminan hiji taun sanggeus pamakéan atawa 18 moths sanggeus pangiriman.

10. Naon prosés kualitas anjeun?

QC kami bakal mariksa sadaya produk sateuacan pangiriman sareng nawiskeun sertipikat pabrik.Urang ogé tiasa nampi pihak inspeksi katilu pikeun mariksa tapi anu mésér kedah ngecas sadayana biaya.

11. Masalah kualitas naon anu anjeun tepang sateuacanna?Kumaha anjeun ningkatkeun sareng ngabéréskeun masalah ieu?

Masalah kualitas utama nyaéta karuksakan éksternal, sabab salila prosés transportasi jeung unloading produk 'beurat tur badag ukuranana, lalaki nu nyieun karuksakan produk.Karusakan ieu mangaruhan kualitas sareng garansi.

12. Kumaha anjeun adjuster produk anjeun?Naha nagara deungeun gaduh kantor atanapi gudang?

Normal kami nyadiakeun hidayah instalasi sanggeus pangiriman produk.Urang teu boga forging kantor atawa gudang.