• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Ranté Jangkar

  • Jangkar Chain Asesoris

    Jangkar Chain Asesoris

    Jangkar Chain Asesoris Kelautan Wétan tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai jeung asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sarta proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih sareng kami…

  • Studless Jeung Stud Jangkar Chain

    Studless Jeung Stud Jangkar Chain

    East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.

    Kakuatan inti urang asalna tina canggih ranté-nyirian equipments produksi jeung pangalaman urang staf nu ngahasilkeun luyu ketat jeung standar nasional jeung klasifikasi spésifikasi las masarakat, sarta geus kaliwat ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sarta CCS, ABS, DNV GL, NK, persetujuan BV klasifikasi masarakat.