• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Armored ngambang selang karét

Katerangan pondok:

WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.


Rincian produk

Tag produk

Armored ngambang selang karét

Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.
Armored selang karét ngambang boga lapisan buoyancy sarta eta ngambang dina cai dina kaayaan gawé.Selang jenis ieu nyayogikeun efisiensi pamasangan sareng ngirangan dampak angin sareng gelombang dina proyék lepas pantai.Shanghai Dredging Company, Guangzhou Dredging Company, Jan de Nul, Boskalis, Van Oord sareng perusahaan pengerukan internasional sanésna nganggo selang karét ngambang ieu sacara éksténsif di sakumna dunya.Selang ngambang Armored langkung tahan korosi tibatan selang karét ngambang anu tiasa dianggo pikeun seueur kaayaan pengerukan anu parah sareng rumit.

DIMENSI

1, diaméterna jero / ID: 200 ~ 1100mm
2, Panjangna / L: 11800mm
3, Ukuran Flange: PN10, PN16, PN25 atanapi ngaropéa
Catetan: ukuran séjén sadia on pamundut.

BANGUNAN jeung BAHAN

1, Lapisan ngagem jero: Hideung, ngagem sareng tahan korosi nyampur karét alam sareng pita peringatan ngagem, cincin ngagem HB 400
2, lapisan tulangan: lapisan tékstil tensile tinggi
3, Lapisan panutup luar: Balik, cuaca sareng résistansi abrasion karét alam sareng pita Peringatan
4, Flange: Q235 Steel flange kalawan nipple
5, nyirian: East Dredging

DATA Téknis

1, hawa ambient operasi (℃): -20 ~ 50
2, tekanan gawé / WP (Mpa): 0,5 ~ 2,5
3, Burst Tekanan / BP (Mpa): 1,5 ~ 7,5
Catetan: Data téknis sanésna sayogi upami dipénta.

INSPEKSI & SERTIFIKAT

Kami nganggo téknologi modéren pikeun ngarancang sareng ngadamel, sareng ngalangkungan uji lapangan anu ketat.
Tés di handap ieu kedah dilaksanakeun:
- Uji bahan baku kaasup karét alam, tékstil tensile, aditif karét (inspeksi sateuacan asup ka gudang)
-Cék dimensi selang kaasup ukuran flange sareng panjang
-Cék beurat
- Uji tekanan kerja (upami ditangtukeun, sampling)
- Uji bending (upami ditunjuk, sampling)
- Uji daya apung (upami ditangtukeun, sampling)

11,8m mainline ngambang selang karét

Departemén QC kami bakal mariksa unggal produk sareng nawiskeun LAPORAN INSPEKSI PABRIK sateuacan pangiriman.Urang ogé bisa ngajak agénsi inspeksi pihak katilu mariksa nurutkeun sarat customer.Badan pamariksaan anu biasa kalebet Klasifikasi Society of China (CCS), Norwegia-Jerman (DNV-GL), United Stats (ABS), Inggris Raya (LR) sareng Perancis (BV).

11.8m mainline floating selang karét1

Bungkusan & pangiriman

Kauntungannana: profésional, efisien, ekonomis jeung lingkungan
Duo pikeun produk kami ukuranana ageung sareng beurat, normal kami henteu nganggo bungkusan nalika pengiriman pikeun ngirangan biaya.Janten kaahlian packing profésional penting pisan, henteu ngan ukur kedah ngajagi produk urang, tapi ogé kedah ngajagi wadah, kendaraan sareng personel.Kakuatan inti urang asalna tina pangalaman gawé mangtaun-taun sareng sikep tanggung jawab.

11,8m mainline floating selang karét2

APLIKASI

Duo pikeun pangembangan kontinyu kapal pengorekan, Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) sareng Cutter Suction Dredger (CSD) mangrupikeun pangeruk di dunya.Duo kana kaayaan konstruksi kompléks kaasup karang, batu karang, granit jeung sajabana, anu Armored ngurangan selang éféktif solves ieu problems.The selang karét ngambang Armored nyadiakeun efisiensi instalasi tur ngurangan dampak angin jeung gelombang dina proyék lepas pantai.

11.8m mainline floating selang karét3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Sambungan ékspansi sareng Sanwich Flange

      Sambungan ékspansi sareng Sanwich Flange

      Sambungan ékspansi sareng Sandwich Flange Selang gabungan ékspansi anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan sareng tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.Sambungan ékspansi sareng flange sandwich digugat dina sirah sered TSHD sareng CSD sareng pompa keusik.Gabungan ékspansi jenis ieu tiasa ngabantosan pipa pikeun ngirangan nyerep shock.Urang tiasa ngadamel dif ...

    • Selang Karét Satengah Ngambang

      Selang Karét Satengah Ngambang

      Selang Karét Satengah Ngambang Selang keruk anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.Selang karét satengah ngambang nyaéta salah sahiji jinis selang karét ngambang anu mangrupikeun selang sisi anu ngagaduhan lapisan apung sareng ngambang dina cai dina kaayaan kerja.Éta mangrupikeun selang potongan anu munggaran nyaéta pipa selang ngambang anu nyambungkeun ...

    • 11.8m bahan anyar pipa HDPE tanpa flange

      11.8m bahan anyar pipa HDPE tanpa flange

      Katerangan Pipa HDPE tanpa flange tiasa dihubungkeun sareng selang karét atanapi pipa baja saatos las tungtung flange sareng flange baja.Urang ogé bisa nyadiakeun alat weld.Fitur utama pipa HDPE nyaéta beurat hampang, kalenturan, résistansi abrasion sareng tiasa didaur ulang.The PE Floater tiasa nawiskeun buoyancy pikeun éta dina proyék cai.Diménsi ...

    • 11.8m bahan anyar HDPE pipe kalawan flange baja

      11.8m bahan anyar HDPE pipe kalawan flange baja

      Katerangan Pipa HDPE tiasa dihubungkeun sareng selang karét atanapi pipa baja ngalangkungan flange.Fitur utama pipa HDPE nyaéta beurat hampang, kalenturan, résistansi abrasi sareng tiasa didaur ulang.The PE Floater tiasa nawiskeun buoyancy pikeun éta dina proyék cai.Diménsi luar diaméterna / OD 280 ~ 800mm ...

    • Selang nyeuseup kalawan Sandwich Flange

      Selang nyeuseup kalawan Sandwich Flange

      Nyeuseup Selang jeung Sandwich Flange Selang nyeuseup jeung sandwich flange normal ieu sued dina sirah sered TSHD jeung CSD jeung pompa keusik.selang nyeuseup nanaon ieu bakal diwangun salaku tipe ring, tipe ring luar lemes, tipe helix jeung tipe husus sejenna selang dipénta.Urang bisa rancang diaméterna jero béda jeung panjang nurutkeun sarat customer.DIMENSI...

    • Tapered ngambang selang karét

      Tapered ngambang selang karét

      Tapered Floating Rubber Hose Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.Tapered floating selang karét mangrupakeun salah sahiji jenis floating selang karét.Lapisan buoyancy ngurangan turun ti hiji sisi ka sisi sejen tur mibanda fléksibel alus batan selang karét ngambang lianna.Ieu bagian katilu h ...