• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Pipa Panguburan

  • Selang Discharge kalawan Sandwich Flange

    Selang Discharge kalawan Sandwich Flange

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Dredging Plastik Floater

    Dredging Plastik Floater

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Tapered ngambang selang karét

    Tapered ngambang selang karét

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Selang Karét Satengah Ngambang

    Selang Karét Satengah Ngambang

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Sambungan ékspansi sareng Sanwich Flange

    Sambungan ékspansi sareng Sanwich Flange

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Selang nyeuseup kalawan Sandwich Flange

    Selang nyeuseup kalawan Sandwich Flange

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • 11.8m mainline selang karét ngambang

    11.8m mainline selang karét ngambang

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep FLOATING HOSE for Trailing Suction Hopper Dredger(TSHD) & Cutter Suction Dredger(CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • 11.8m bahan anyar HDPE pipe kalawan flange baja

    11.8m bahan anyar HDPE pipe kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge sareng pipa HDPE anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.

  • 11.8m bahan anyar pipa HDPE tanpa flange

    11.8m bahan anyar pipa HDPE tanpa flange

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge sareng pipa HDPE anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.

  • Ukuran ngaropéa warna palastik floater

    Ukuran ngaropéa warna palastik floater

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • selang ngaleupaskeun Armored kalawan flange baja

    selang ngaleupaskeun Armored kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Tekanan kerja anu langkung luhur, tahan ngagem sareng fleksibel mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun selang ngaleupaskeun.

  • Selang cai jet kalayan flange baja

    Selang cai jet kalayan flange baja

    Selang cai jet sareng flange baja dianggo dina sered Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD).Tekanan kerja anu langkung luhur, tahan ngagem sareng fleksibel mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun selang ngaleupaskeun.

  • Armored ngambang selang karét

    Armored ngambang selang karét

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Selang nyeuseup kalawan flange baja

    Selang nyeuseup kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi anu lengkep pikeun SUCTION HOSE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD).

  • Discharge selang kalawan flange baja

    Discharge selang kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep tina DISCHARGE HOSE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) anu nyambung sareng pipa HDPE sareng pipa baja.