• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Selang Discharge

  • Selang Discharge kalawan Sandwich Flange

    Selang Discharge kalawan Sandwich Flange

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • selang ngaleupaskeun Armored kalawan flange baja

    selang ngaleupaskeun Armored kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Tekanan kerja anu langkung luhur, tahan ngagem sareng fleksibel mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun selang ngaleupaskeun.

  • Selang cai jet kalayan flange baja

    Selang cai jet kalayan flange baja

    Selang cai jet sareng flange baja dianggo dina sered Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD).Tekanan kerja anu langkung luhur, tahan ngagem sareng fleksibel mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun selang ngaleupaskeun.

  • Discharge selang kalawan flange baja

    Discharge selang kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep tina DISCHARGE HOSE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) anu nyambung sareng pipa HDPE sareng pipa baja.