• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Sajarah & Pangwangunan

Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd. (East Marine) nyaéta anak perusahaan tina Jiangsu Huashen Special Rubber Products Co., Ltd.pikeun pipa pengerukan, selang minyak & laut OCIMF 2009, fender karét, ranté baja & jangkar sareng produk perdagangan internasional anu sanés.
* Urang ngadegkeun taun 2007 perenahna di kota Jurong, propinsi Jiangsu Cina jeung urut ngaran Jiangsu Hualong karét Products Co., Ltd.
* Kami mangrupikeun anggota Asosiasi Industri Karét Cina, Asosiasi Pengerukan Cina sareng Administrasi Standardisasi (Selang) Républik Rahayat Cina.
* Kalawan ngembangkeun taun ', Huashen karét nyertakeun wewengkon 0,68 juta méter pasagi, kalawan leuwih ti 150 pagawé.
* Samentawis waktos, perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji perusahaan téknologi tinggi, perusahaan élmu sareng téknologi swasta sareng perusahaan téknologi leutik sareng sedeng di propinsi Jiangsu.
* Dina Kongrés Pengerukan Dunia ka-21 anu diayakeun di Miami, AS, kami ngadamel pidato.
* Kami parantos nyebarkeun 13 tesis ngeunaan konperénsi industri sareng majalah anu relevan sapertos Industri Karét Dunia, Karét Cina sareng Pengorek Cina.
* Urang ogé milu dina rumusan hiji standar nasional.

Kamekaran1 Kamekaran2 Kamekaran3 Kamekaran4 Kamekaran5