• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Sistem Manajemén Kualitas

* Kami geus kaala ISO9001, ISO14001 na OHSMS18000 bijil.

* Urang ogé kaala sertipikat perusahaan teknis tinggi-anyar propinsi Jiangsu, elmu pangaweruh jeung téhnologi kamajuan pangajén, produk brand kawentar tur mérek dagang kawentar kota Zhenjiang, AAA sertipikat kiridit perusahaan jsb.

* 47 patén-patén diterapkeun ku Huashen Rubber sareng 27 disatujuan ku pamaréntah kalebet 3 patén-patén penemuan sareng 24 patén-patén énggal.Jeung opat produk urang anu dipikawanoh salaku produk teknis tinggi-anyar propinsi Jiangsu.

SISTEM1

SISTEM2

SISTEM3

SISTEM4

SISTEM5

SISTEM6