• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

PE Foater

  • Dredging Plastik Floater

    Dredging Plastik Floater

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Ukuran ngaropéa warna palastik floater

    Ukuran ngaropéa warna palastik floater

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.