• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Karét Fender

  • Polyurethane atanapi karét warna kulit PU busa Fender

    Polyurethane atanapi karét warna kulit PU busa Fender

    Warna PU busa Fender boga kulit karét atawa kulit polyurethane.Fender jenis ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun rentang pasang ageung sareng kapal-ka-kapal.

    Fitur utama nyaéta desain unsinkable, réaksi handap, nyerep énergi tinggi jeung gampang & gancang install.

  • Karét alam anyar super sél karét Fender

    Karét alam anyar super sél karét Fender

    Super sél karét Fender loba dipaké di palabuhan utama jeung terminal di dunya kusabab kesederhanaan maranéhanana, kinerja tinggi jeung kakuatan.The fenders karét sél datangna dina rupa-rupa ukuran baku sarta bisa minuhan kaayaan béda.

    Fitur utama nyaéta kinerja tinggi, struktur lumrah, kuat, well-dibuktikeun desain jeung rentang badag kinerja pf.

    Asesoris utama nyaéta pad pameunteu, panel payun, panyabutan fad, ranté baja, cincin U sareng anu sanésna.

  • Panjang darmaga karét cylindrical Fender

    Panjang darmaga karét cylindrical Fender

    Fender karét cylindrical gaduh sajarah anu langkung panjang, struktur saderhana karét anu gaduh ukuran anu lega sareng panjang pikeun kapal sareng palabuhan sareng seueur dianggo di palabuhan sareng terminal utama di dunya.

    Fitur utama: réaksi low, nyerep énergi lumrah, tekanan permukaan saeutik, tekanan Hull low, instalasi serbaguna, nangtung, horizontal, instalasi gampang tur reparation.Ieu lumaku pikeun kapal jeung ukuran béda jeung docks.

    Asesoris utama fender karét cylindrical nyaéta ranté baja sareng bar baja.

  • Perfromance tinggi jeung fender karét super congcot kuat

    Perfromance tinggi jeung fender karét super congcot kuat

    Fender karét congcot seueur dianggo di palabuhan sareng terminal utama di dunya kusabab kesederhanaan, kinerja tinggi sareng kakuatan.Bentuk awakna kerucut ngajadikeun fender congcot stabil pisan sanajan dina sudut komprési anu ageung.

    Fitur utama nyaéta deflection badag, kinerja tinggi, ukuran rentang lega tur gampang & gancang install.

    Asesoris utama nyaéta pad raray, panel hareup, panyabutan fad, ranté baja, U-ring sareng anu sanésna.

  • Énergi tinggi nyerep super Arch karét Fender

    Énergi tinggi nyerep super Arch karét Fender

    Fender karét super arch nyaéta Fender karét tradisional anu tiasa dipasangan ku bantalan muka UHMW-PE atanapi dihubungkeun sareng panel baja.

    Fitur utama nyaéta gaya réaksi low, nyerep énergi tinggi, struktur basajan, rentang badag tina ukuran baku sarta gampang & gancang install.

    Asesoris utama nyaéta pad UHMW-PE sareng jangkar.

  • ID300mm LR inspeksi D tipe karét Fender

    ID300mm LR inspeksi D tipe karét Fender

    D tipe karét Fender nyaéta karét Fender basajan tur mibanda rupa-rupa ukuran baku pikeun parahu béda jeung palabuhan.

    Fitur utama nyaéta réaksi anu rendah, nyerep énergi anu lumayan, tekanan hull anu lemah sareng instalasi anu gampang.Asesoris utama nyaéta jangkar baja anu gampang sareng gancang dipasang.

  • BV mariksa Fender karét penumatic

    BV mariksa Fender karét penumatic

    Fenders pneumatic anu idéal pikeun kapal-to-darmaga sarta mindahkeun kapal-to-kapal.Fender anu langkung ageung biasana dipasang ku ranté-tipe-jaring pikeun panyalindungan tambahan.

    Fitur lalaki gampang & gancang nyebarkeun, réaksi anu langkung handap, nyerep énergi anu luhur sareng gampang dipasang.

  • OEM ABS inspeksi tugboat karét Fender

    OEM ABS inspeksi tugboat karét Fender

    tug karét Fender boga rupa-rupa dimensi jeung panjang, jenis ieu karét Fender fitur desain basajan, ekonomis, struktur lumrah, praktis jeung sajabana.Éta tiasa dipasang dina kapal tug anu tiasa dianggo langkung lami sanajan dina kaayaan ekstrim.Aya seueur ukuran pikeun kapal anu béda-béda.