• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Ranté baja

  • Studless Jeung Stud lepas pantai Mooring Chain

    Studless Jeung Stud lepas pantai Mooring Chain

    Studless and Stud Offshore Mooring Chain East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep tina ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih…

  • Offshore Mooring Chain Asesoris

    Offshore Mooring Chain Asesoris

    Offshore Mooring Chain Asesoris East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih sareng…

  • Jangkar Chain Asesoris

    Jangkar Chain Asesoris

    Jangkar Chain Asesoris Kelautan Wétan tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai jeung asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sarta proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih sareng kami…

  • Studless Jeung Stud Jangkar Chain

    Studless Jeung Stud Jangkar Chain

    East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.

    Kakuatan inti urang asalna tina canggih ranté-nyirian equipments produksi jeung staf pangalaman urang nu ngahasilkeun luyu ketat jeung standar nasional jeung klasifikasi spésifikasi las masarakat, sarta geus kaliwat ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sarta CCS, ABS, DNV GL, NK, persetujuan BV klasifikasi masarakat.