Urang nyadiakeun produk kualitas luhur

PRODUK anu ditampilkeun

  • Tunggal Carcass Kapal Selam Selang

    Tunggal Carcass Kapal Selam Selang

    SINGLE CARCASS SUBMARINE HOSE 510210 SCS End Reinforced without Float Collars Hose (ie. Under buoy) 510211 SCS End Reinforced with Float Collars Hose (ie. Under buoy) 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Selang 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Selang221 SCS End Collars 510 SCS 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Selang221 SCS10d SCS510 tanpa ngambang Collars Selang (ie. off PLEM) 510231 SCS Tungtung bertulang kalawan ngambang Collars Selang (ie. kaluar PLEM) 510240 SCS duanana tungtung bertulang tanpa ngambang Collars Selang 510250 SCS Beureum ...

  • Selang Ngambang Bangkai Tunggal

    Selang Ngambang Bangkai Tunggal

    Tunggal bangkai selang ngambang 510110 SCF Tungtung bertulang Satengah ngambang selang (ie. Mimiti Pareum palampung) 510120 SCF Dikadalikeun Buoyancy Selang 510130 SCF Mainline Ngambang Selang 510140 SCF Mainline Satengah Ngambang Selang 510140 SCF Mainline Satengah Floating Selang 510120 SCFu1 Floating Floating Selang 510130 SCF Floating Floating SCF50 SCFu1 Floating Selang Floating SCF50 SCFu1 Floating Floating Floating Floating SCF50 SCFu1 Floating Hose 510130 SCF 510180 SCF FPSO Tungtung Reinforce High Buoyancy Floating Selang (ie. Fist off FPSO pikeun ngarojong ERC) 510190 SCF ST Tungtung bertulang High Buoyancy Floating Selang (ie. Shuttle T ...

  • Armored ngambang selang karét

    Armored ngambang selang karét

    Armored Floating Rubber Hose Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.Armored selang karét ngambang boga lapisan buoyancy sarta eta ngambang dina cai dina kaayaan gawé.Selang jenis ieu nyayogikeun efisiensi pamasangan sareng ngirangan dampak angin sareng gelombang dina proyék lepas pantai.Shanghai Dredging Company, Guangzhou Dredging Company, Jan d...

  • Selang nyeuseup kalawan flange baja

    Selang nyeuseup kalawan flange baja

    Katerangan Selang nyeuseup sareng flange baja normal dituntut dina sirah sered TSHD sareng CSD sareng pompa pasir anu mangrupikeun selang anu diperyogikeun dina kapal keruk sareng pompa pengerukan.Urang bisa rancang diaméterna jero béda jeung panjang nurutkeun sarat customer.Diménsi diaméterna Batin / ID 100 ~ 1100mm Panjang / L 1000 ~ 2500mm Flange ukuranana PN 10, PN 16, PN 25 atawa ngaropéa Catetan ukuran lianna sadia on pamundut.Konstruksi 1. Lapisan maké jero: Black.wear na korosi ...

  • Discharge selang kalawan flange baja

    Discharge selang kalawan flange baja

    Katerangan Selang ngaleupaskeun sareng flange baja mangrupikeun selang pangeruk anu paling umum sareng tiasa nyambung sareng pipa baja atanapi pipa HDPE di lepas pantai sareng di darat anu tiasa dikirimkeun ka karang, batu karang, granit dina situs proyek pengerukan.Urang bisa rancang diaméterna jero béda jeung panjang nurutkeun sarat customer.Diménsi diaméterna Batin / ID 100 ~ 1100mm Panjang / L 1000 ~ 11800mm Flange ukuranana PN 10, PN 16, PN 25 atawa ngaropéa Catetan ukuran lianna sadia on pamundut.Konstruk...

  • HY lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

    HY lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

    HY OFFSHORE PERSONAL NILON NET TRANSFER BASKET Produk karanjang transfer lepas pantai ieu dirancang ku Kapal Cina sareng Desain Téknik Kelautan sareng Institut Panaliti (MARIC) sareng kéngingkeun Sertipikat CE ku Grup Layanan Verifikasi nurutkeun APISPEC sareng 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes inspect.Transfer awak mangrupikeun fenomena anu penting dina kagiatan lepas pantai, khususna di platform produksi minyak sareng gas lepas pantai, pamasangan listrik angin lepas pantai sareng proyék lepas pantai anu sanés.Pers lepas pantai...

  • Studless Jeung Stud Jangkar Chain

    Studless Jeung Stud Jangkar Chain

    STUDLESS sareng STUD ANCHOR CHAIN ​​East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih sareng staf pangalaman urang anu ngahasilkeun saluyu sareng standar nasional sareng spésifikasi las masarakat klasifikasi, sareng parantos lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng ...

  • Selang Komposit Transfer Minyak

    Selang Komposit Transfer Minyak

    BUBUKA: Loading & unloading pikeun kapal ka basisir, treuk tank, minyak mobil rail / produk solar.KONSTRUKSI: Panutup luar Poliéster PVC coated warna Kawat jero Stainless steel 316/ Galvanized steel Lapisan Polipropilén/ Polytetrafluoroethylene(PTFE) Kawat luar Stainless steel 316/ Galvanized steel Coupling Carbon/ Stainless steel flange/tailpiece jeung ferrule/gandeng SPESIFIKASI JEUNG DATA Téknis: mm±4) 25 40 50 65 80 100 150 200 250 300 Panjangna (...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • Pangorek Wétan
  • Panguburan Wétan1

Katerangan ringkes:

Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd.(East Marine)mangrupa anak perusahaan tiJiangsu Huashen Husus karét Produk Co., Ltd.pikeun perdagangan internasional.

Grup kami gaduh pangalaman panjang langkung ti 10 taun nyayogikeun peralatan pikeun industri lepas pantai.

"Kualitas, Reliabiliti, Profesional" mangrupikeun nilai inti urang.

KAGIATAN LAUT TIMUR

BÉRITA PALING ÉNGGAL

  • MTCC-ngabagéakeun-tambahan-anyar-ka-na-armada-kapal keruk-Bodu-Jarraafa-1024x703
  • EastMarine-Pneumatic Karét Fender 01
  • Damen-Dredging-Seminar-di-Thailand-1024x522
  • Sambungan karet EastMarineExpension 03
  • EM Mid-Autumn Festival
  • MTCC ngabagéakeun tambahan anyar pikeun armadana, kapal keruk Bodu Jarraafa

    Maldives Transport and Contracting Company (MTCC) nembé ngabagéakeun tambahan pangénggalna pikeun armadana, kapal keruk sedot cutter Bodu Jarraafa.Upacara komisi CSD Bodu Jarraafa sareng ngamimitian karya fisik dina Proyék Réklamasi Lahan Ga. Dhaandhoo dilaksanakeun tadi wengi di Ga. Dha...

  • ID2000XL3500mm Pneumatic karét Fender

    Sanggeus sababaraha waktu dijieun tur inspected, urang rengse dua lembar ID2000XL3500mm Pneumatic fenders karét.Ayeuna urang rencanana pikeun pangiriman jeung ékspor ku peti.Pedalaman didamel tina kantong hawa karét inflatable sareng luarna didamel tina ban karét sareng ranté jangkar anu tiasa maénkeun peran pelindung ...

  • Seminar Pengerukan Damen di Thailand

    Baheula Séptémber ieu, Damen Shipyards Group anu berpusat di Walanda suksés ngayakeun Seminar Pengerukan anu munggaran di Thailand.Tamu Terhormat, Yang Mulia Mr Remco van Wijngaarden, Duta Besar Karajaan Walanda ka Thailand, muka acara kalayan nyorot coope anu aya ...

  • Sambungan Karét Ékspansi Dipasang Dina Dredger

    Sambungan karét ékspansi mangrupikeun salah sahiji jinis selang pengerukan impor anu dianggo di seueur tempat kapal keruk TSHD & CSD.Ékspansi sareng nyerep mangrupikeun fungsi utama selang jinis ieu.Awak kapal keruk sibuk masang selang ieu di luar pompa pengerukan.Kualitas anu saé mutuskeun ...

  • 2022 Libur Festival Pertengahan Autumn

    Libur Festival Pertengahan Autumn 2022 ti 10-12 Séptémber