• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Tentang Kami

Perusahaan kami

Jiangsu East Marine Industrial Co., Ltd (East Marine) mangrupikeun anak perusahaan Jiangsu Huashen Special Rubber Products Co., Ltd pikeun perdagangan internasional.

Grup kami gaduh pangalaman panjang langkung ti 10 taun nyayogikeun peralatan pikeun industri lepas pantai.

"Kualitas, Reliabilitas, Profesional" mangrupikeun nilai inti urang.

 

Pasar Produksi

Pasar utama urang ngalibetkeun Asia, Eropa, Amerika, Wétan Tengah sareng daérah Afrika.

Pasar Produksi1

Jasa Kami

Nyadiakeun konsultasi produk, seleksi, desain jeung cutatan dina tahap awal.

Dina prosés produksi, ngapdet kamajuan produksi sareng pamariksaan produk dina waktosna.

Nyadiakeun pituduh instalasi sanggeus pangiriman produk.

Sertipikat kami

CCS, DNV-GL, BV, ABS jeung sertipikat CE

BV Pneumatic karét Fender Inspection

BV Pneumatic karét Fender Inspection

DNV GL

DNV GL

Sertipikat Inspeksi CCS selang ngambang

Sertipikat Inspeksi CCS selang ngambang

Sertipikat Inspeksi CCS selang nyeuseup

Sertipikat Inspeksi CCS selang nyeuseup