• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Selang ngambang

  • Tapered ngambang selang karét

    Tapered ngambang selang karét

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Selang Karét Satengah Ngambang

    Selang Karét Satengah Ngambang

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • 11,8m mainline ngambang selang karét

    11,8m mainline ngambang selang karét

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep FLOATING HOSE for Trailing Suction Hopper Dredger(TSHD) & Cutter Suction Dredger(CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Armored ngambang selang karét

    Armored ngambang selang karét

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.