• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Pipa HDPE

  • 11.8m bahan anyar HDPE pipe kalawan flange baja

    11.8m bahan anyar HDPE pipe kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge sareng pipa HDPE anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.

  • 11.8m bahan anyar pipa HDPE tanpa flange

    11.8m bahan anyar pipa HDPE tanpa flange

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge sareng pipa HDPE anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.