• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Produk

  • X lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

    X lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

    Produk karanjang transfer lepas pantai ieu dirarancang ku Kapal Cina sareng Desain Téknik Kelautan sareng Institut Panaliti (MARIC) sareng kéngingkeun Sertipikat CE ku Grup Layanan Verifikasi numutkeun APISPEC sareng 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes inspect.

  • Studless Jeung Stud lepas pantai Mooring Chain

    Studless Jeung Stud lepas pantai Mooring Chain

    Studless and Stud Offshore Mooring Chain East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih…

  • Offshore Mooring Chain Asesoris

    Offshore Mooring Chain Asesoris

    Offshore Mooring Chain Asesoris East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih sareng…

  • Jangkar Chain Asesoris

    Jangkar Chain Asesoris

    Jangkar Chain Asesoris Kelautan Wétan tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai jeung asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sarta proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih sareng kami…

  • HYL lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

    HYL lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

    Produk karanjang transfer lepas pantai ieu dirarancang ku Kapal Cina sareng Desain Téknik Kelautan sareng Institut Panaliti (MARIC) sareng kéngingkeun Sertipikat CE ku Grup Layanan Verifikasi numutkeun APISPEC sareng 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes inspect.

  • Selang Komposit Kimia Suhu Tinggi

    Selang Komposit Kimia Suhu Tinggi

    Dipaké pikeun nyeuseup jeung ngurangan hidrokarbon suhu luhur, parafin, tutuwuhan pétrokimia jeung minyak ti kapal ka basisir, treuk tank, railcar jeung sajabana

  • Selang Komposit Kimia Diaméter badag

    Selang Komposit Kimia Diaméter badag

    Dipaké pikeun nyeuseup sarta ngurangan hidrokarbon, pangleyur, parafin ti kapal ka basisir, treuk tank, railcar jeung sajabana

  • Minyak Jeung Kelautan Selang Ancillary Equipments

    Minyak Jeung Kelautan Selang Ancillary Equipments

    A rupa-rupa parabot ancillaries ngawengku item penting pikeun nyieun nepi rakitan string selang lengkep, sarta pikeun pamakéan aman tina hoses individu.

  • Selang Kapal Selam Carcass Ganda

    Selang Kapal Selam Carcass Ganda

    1) Lapisan Batin - NBR (Vulcanized seamless tube)
    2) Carcass Utama - ari poliéster jeung kawat baja
    3) Bahan Flotation - Busa sél katutup (Ngan pikeun selang ngambang)
    4) panutup luar - lawon bertulang elastomer panutup

  • Ganda Carcass Ngambang Selang

    Ganda Carcass Ngambang Selang

    1) FPSO: Ngambang Panyimpenan Produksi jeung Offloading
    2) ST: shuttle tanki
    3) ERC: Gandeng Release Darurat
    4) HEV: Selang Tungtung klep

  • Selang Discharge kalawan Sandwich Flange

    Selang Discharge kalawan Sandwich Flange

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Dredging Plastik Floater

    Dredging Plastik Floater

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Tapered ngambang selang karét

    Tapered ngambang selang karét

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Selang Karét Satengah Ngambang

    Selang Karét Satengah Ngambang

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Sambungan ékspansi sareng Sanwich Flange

    Sambungan ékspansi sareng Sanwich Flange

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Selang nyeuseup kalawan Sandwich Flange

    Selang nyeuseup kalawan Sandwich Flange

    WétanPanguburantiasa nawiskeun solusi lengkep tinaDREDGING PIPLEINE pikeunTrailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • Polyurethane atanapi karét warna kulit PU busa Fender

    Polyurethane atanapi karét warna kulit PU busa Fender

    Warna PU busa Fender boga kulit karét atawa kulit polyurethane.Fender jenis ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun rentang pasang ageung sareng kapal-ka-kapal.

    Fitur utama nyaéta desain unsinkable, réaksi handap, nyerep énergi tinggi jeung gampang & gancang install.

  • ID300mm LR inspeksi D tipe karét Fender

    ID300mm LR inspeksi D tipe karét Fender

    D tipe karét Fender nyaéta karét Fender basajan tur mibanda rupa-rupa ukuran baku pikeun parahu béda jeung palabuhan.

    Fitur utama nyaéta réaksi anu rendah, nyerep énergi anu lumayan, tekanan hull anu lemah sareng instalasi anu gampang.Asesoris utama nyaéta jangkar baja anu gampang sareng gancang dipasang.

  • Énergi tinggi nyerep super Arch karét Fender

    Énergi tinggi nyerep super Arch karét Fender

    Fender karét super arch nyaéta Fender karét tradisional anu tiasa dipasangan ku bantalan muka UHMW-PE atanapi dihubungkeun sareng panel baja.

    Fitur utama nyaéta gaya réaksi low, nyerep énergi tinggi, struktur basajan, rentang badag tina ukuran baku sarta gampang & gancang install.

    Asesoris utama nyaéta pad UHMW-PE sareng jangkar.

  • Panjang darmaga karét cylindrical Fender

    Panjang darmaga karét cylindrical Fender

    Fender karét cylindrical gaduh sajarah anu langkung panjang, struktur sederhana karét fender anu ngagaduhan dimensi sareng panjang lebar pikeun kapal sareng palabuhan sareng seueur dianggo di palabuhan sareng terminal utama di dunya.

    Fitur utama: réaksi low, nyerep énergi lumrah, tekanan permukaan saeutik, tekanan Hull low, instalasi serbaguna, nangtung, horizontal, gampang instalasi tur reparation.Ieu lumaku pikeun kapal jeung ukuran béda jeung docks.

    Asesoris utama fender karét cylindrical nyaéta ranté baja sareng bar baja.

  • Karét alam anyar super sél karét Fender

    Karét alam anyar super sél karét Fender

    Super sél karét Fender loba dipaké di palabuhan utama jeung terminal di dunya kusabab kesederhanaan maranéhanana, kinerja tinggi jeung kakuatan.The fenders karét sél datangna dina rupa-rupa ukuran baku sarta bisa minuhan kaayaan béda.

    Fitur utama nyaéta kinerja tinggi, struktur lumrah, kuat, well-dibuktikeun desain jeung rentang badag kinerja pf.

    Asesoris utama nyaéta pad pameunteu, panel payun, panyabutan fad, ranté baja, cincin U sareng anu sanésna.

  • Perfromance tinggi jeung fender karét super congcot kuat

    Perfromance tinggi jeung fender karét super congcot kuat

    Fender karét congcot seueur dianggo di palabuhan sareng terminal utama di dunya kusabab kesederhanaan, kinerja tinggi sareng kakuatan.Bentuk awakna kerucut ngajadikeun fender congcot stabil pisan sanajan dina sudut komprési anu ageung.

    Fitur utama nyaéta deflection badag, kinerja tinggi, ukuran rentang lega tur gampang & gancang install.

    Asesoris utama nyaéta pad raray, panel hareup, panyabutan fad, ranté baja, U-ring sareng anu sanésna.

  • 11.8m mainline selang karét ngambang

    11.8m mainline selang karét ngambang

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep FLOATING HOSE for Trailing Suction Hopper Dredger(TSHD) & Cutter Suction Dredger(CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • 11.8m bahan anyar HDPE pipe kalawan flange baja

    11.8m bahan anyar HDPE pipe kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge sareng pipa HDPE anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.

  • 11.8m bahan anyar pipa HDPE tanpa flange

    11.8m bahan anyar pipa HDPE tanpa flange

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge sareng pipa HDPE anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.

  • Ukuran ngaropéa warna palastik floater

    Ukuran ngaropéa warna palastik floater

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

  • selang ngaleupaskeun Armored kalawan flange baja

    selang ngaleupaskeun Armored kalawan flange baja

    East Dredging tiasa nawiskeun solusi lengkep DREDGING PIPLEINE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD) dina pangerukan palabuhan & saluran sareng ngarebut deui lahan tina proyék laut.

    Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Tekanan kerja anu langkung luhur, tahan ngagem sareng fleksibel mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun selang ngaleupaskeun.

  • Selang cai jet kalayan flange baja

    Selang cai jet kalayan flange baja

    Selang cai jet sareng flange baja dianggo dina sered Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD).Tekanan kerja anu langkung luhur, tahan ngagem sareng fleksibel mangrupikeun faktor anu paling penting pikeun selang ngaleupaskeun.

  • BV mariksa Fender karét penumatic

    BV mariksa Fender karét penumatic

    Fenders pneumatic anu idéal pikeun kapal-to-darmaga sarta mindahkeun kapal-to-kapal.Fender anu langkung ageung biasana dipasang ku ranté-tipe-jaring pikeun panyalindungan tambahan.

    Fitur lalaki gampang & gancang nyebarkeun, réaksi anu langkung handap, nyerep énergi anu luhur sareng gampang dipasang.

  • OEM ABS inspeksi tugboat karét Fender

    OEM ABS inspeksi tugboat karét Fender

    Tug karét Fender boga rupa-rupa dimensi jeung panjang, jenis ieu karét Fender fitur desain basajan, ekonomis, struktur lumrah, praktis jeung sajabana.Éta tiasa dipasang dina kapal tug anu tiasa dianggo langkung lami sanajan dina kaayaan ekstrim.Aya seueur ukuran pikeun kapal anu béda-béda.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2