• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Proyék & Konsumén Utama

* Leuwih ti éta, produk urang anu dilarapkeun dina Jumlah proyék badag dunya dumasar kana klien kami, kayaning Hongkong-Zhuhai-Makau proyék sasak, proyék Terusan Suez, Rotterdam na Hamburg proyék, sarta Bayuquan na Caofeidian proyék domestik.

* Klién utama kami nyaéta perusahaan pengerukan anu paling luhur di sakumna dunya, sapertos opat perusahaan pangerukan milik nagara China- Tianjin, Shanghai, Guangzhou sareng Changjiang janten surbodinate ka China Communication Construction Company Ltd(CCCC), CRCC, CHEC, Ganghai- Construction Co., Ltd sareng opat perusahaan pengerukan luhur Éropa- Van Oord, JDN, Deme, Boskalis, NMDC sareng Huta ti Wétan Tengah, GLDD sareng Apache ti AS, Hall ngontrak ti Australia sareng Penta Ocean ti Jepang.

PELANGGAN1 PELANGGAN2