• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Warta

  • MTCC ngabagéakeun tambahan anyar pikeun armadana, kapal keruk Bodu Jarraafa

    MTCC ngabagéakeun tambahan anyar pikeun armadana, kapal keruk Bodu Jarraafa

    Témbongkeun: 1 Témbongkeun
    Maldives Transport and Contracting Company (MTCC) nembé ngabagéakeun tambahan pangénggalna pikeun armadana, kapal keruk sedot cutter Bodu Jarraafa.Upacara komisi CSD Bodu Jarraafa sareng ngamimitian karya fisik dina Proyék Réklamasi Lahan Ga. Dhaandhoo dilaksanakeun l...
    Maca deui
  • ID2000XL3500mm Pneumatic karét Fender

    ID2000XL3500mm Pneumatic karét Fender

    Témbongkeun: 7 Témbongkeun
    Sanggeus sababaraha waktu dijieun tur inspected, urang rengse dua lembar ID2000XL3500mm Pneumatic fenders karét.Ayeuna urang rencanana pikeun pangiriman jeung ékspor ku peti.Pedalaman didamel tina kantong hawa karét inflatable sareng luarna didamel tina ban karét sareng ranté jangkar anu tiasa ...
    Maca deui
  • Seminar Pengerukan Damen di Thailand

    Seminar Pengerukan Damen di Thailand

    Témbongkeun: 6 Pintonan
    Baheula Séptémber ieu, Damen Shipyards Group anu berpusat di Walanda suksés ngayakeun Seminar Pengerukan anu munggaran di Thailand.Tamu Terhormat, Yang Mulia Mr Remco van Wijngaarden, Duta Besar Karajaan Walanda ka Thailand, muka acara ku sorotan...
    Maca deui
  • Sambungan Karét Ékspansi Dipasang Dina Dredger

    Sambungan Karét Ékspansi Dipasang Dina Dredger

    Témbongkeun: 8 Témbongkeun
    Sambungan karét ékspansi mangrupikeun salah sahiji jinis selang pengerukan impor anu dianggo di seueur tempat kapal keruk TSHD & CSD.Ékspansi sareng nyerep mangrupikeun fungsi utama selang jinis ieu.Awak kapal keruk sibuk masang selang ieu di luar pompa pengerukan.The ...
    Maca deui
  • 2022 Libur Festival Pertengahan Autumn

    2022 Libur Festival Pertengahan Autumn

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Libur Festival Pertengahan Autumn 2022 ti 10-12 Séptémber
    Maca deui
  • ID1000mm Donat Floater Pikeun DEME Dredging Company

    ID1000mm Donat Floater Pikeun DEME Dredging Company

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Kami nembé réngsé pesenan pikeun DEME, salah sahiji perusahaan pengerukan internasional anu paling luhur.Tilu Donuts Floater ID1000 X OD3000 X L3750mm dianggo dina dredger TSHD pikeun proyék pengerukan na.Saatos tés anu ketat sareng uji kinerja, urang ...
    Maca deui
  • Royal IHC pikeun nganteurkeun langkung seueur kapal keruk ka Vietnam

    Royal IHC pikeun nganteurkeun langkung seueur kapal keruk ka Vietnam

    Témbongkeun: 9 Témbongkeun
    Royal IHC terus ngembangkeun kamampuan pangerukan lokal di Vietnam ku nyayogikeun langkung seueur alat-alat canggih pikeun pamaén top nagara.Ngawangun gawé bareng sareng DACINCO Investment Construction Company Limited di Vietnam, perusahaan ayeuna ngumumkeun t...
    Maca deui
  • Damen ngirimkeun kapal keruk sanés dina waktos catetan

    Damen ngirimkeun kapal keruk sanés dina waktos catetan

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Damen parantos ngumumkeun pangiriman anu suksés tina kapal keruk nyeuseup, ngetik CSD650, ka palanggan di Kuwait.Numutkeun Damen, kapal keruk stasioner (ngaranna GD4000) digerakkeun tina saham sareng dipasang, dipariksa sareng dikirimkeun ti buruan ka HAC Cranes, sadayana dina ngan 44 dinten ...
    Maca deui
  • Dredge Potter di Walungan Mississippi

    Dredge Potter di Walungan Mississippi

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Dredge Potter Kacamatan St Louis sibuk pisan dinten-ayeuna di sababaraha lokasi sapanjang bagian Distrik St. sareng pipa dianggo 24 jam ...
    Maca deui
  • CSD dredger Ballina sibuk di Sandringham Marina

    CSD dredger Ballina sibuk di Sandringham Marina

    Témbongkeun: 9 Témbongkeun
    Birdon's cutter suction dredger (CSD) "Ballina" ngalaksanakeun padamelan pangerukan pikeun Taman Victoria di lawang ka Sandringham Marina di Port Phillip Bay.Program pengerukan ieu diatur pikeun mastikeun aksés parahu anu aman di situs-situs konci dina Port Phillip sareng Western ...
    Maca deui
  • EuroHopper 400 dredger Sandborn dina tampilan

    EuroHopper 400 dredger Sandborn dina tampilan

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Neptunus Marine nembé ngarilis poto-poto éndah ieu tina EuroHopper 400 dredger Sandborn anu nembé dikirimkeun.Kisaran EuroHopper dirarancang sareng didamel pikeun damel di lingkungan anu paling hese, ngalaksanakeun proyék pangropéa pangropéa di palabuhan sareng daérah basisir, ogé san...
    Maca deui
  • Wawancara ekslusif sareng Pupuhu DCIL: Fokus dina moméntum bisnis anyar

    Wawancara ekslusif sareng Pupuhu DCIL: Fokus dina moméntum bisnis anyar

    Témbongkeun: 9 Témbongkeun
    Dredging Corporation of India Ltd (DCIL) Managing Director sareng Chief Executive Officer, Prof Dr GYV Victor, digantungkeun tina tugasna dua minggu ka tukang, ngantosan prosedur disiplin.Paréntah ieu dikaluarkeun ku Ketua DCIL, Bapak Shri K. Rama Mohana Rao.Numutkeun hiji o...
    Maca deui
  • Pengerukan dijalankeun di Rosslyn Bay Harbour

    Pengerukan dijalankeun di Rosslyn Bay Harbour

    Témbongkeun: 9 Témbongkeun
    Hall Contracting parantos ngamimitian babak pangropéa pangropéa salajengna di Rosslyn Bay Harbour, Queensland.Panguburan Teluk Rosslyn, di antara tembok anu rusak, diperkirakeun diteruskeun dugi ka dinten Jumaah, 2 Séptémber 2022. Kapal anu kalibet dina operasi pengerukan...
    Maca deui
  • Pangropéa pangropéa lumangsung di Sandringham Breakwater

    Pangropéa pangropéa lumangsung di Sandringham Breakwater

    Témbongkeun: 9 Témbongkeun
    Sandringham Yacht Club nembé ngumumkeun yén pangropéa pangropéa dilaksanakeun di Sandringham Breakwater salaku bagian tina program Parks Victoria pikeun mastikeun aksés parahu anu aman di situs-situs konci dina Port Phillip sareng Western Port.Karya lumangsung di sabudeureun kalér ...
    Maca deui
  • TSHDs Modi R sareng Viking R sibuk di pengerukan Australia Kulon

    TSHDs Modi R sareng Viking R sibuk di pengerukan Australia Kulon

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Rohde Nielsen's dua trailing suction hopper dredgers (TSHDs) Modi R sareng Viking R ayeuna nuju sibuk dina tugas di Australia Kulon.Numutkeun kana Kastrup, Denmark, kontraktor pangerukan dumasar, TSHD bakal mimiti ngagali keusik cangkang di daérah lepas pantai Owen Anchorage teras ...
    Maca deui
  • Damen CSD500 Dredger Yantra sibuk di Walungan Danube

    Damen CSD500 Dredger Yantra sibuk di Walungan Danube

    Témbongkeun: 9 Témbongkeun
    Damen CSD500 Yantra ayeuna nuju damel di Walungan Danube, ngalaksanakeun operasi pengerukan pangropéa kontinyu.Dredger ieu deepening walungan ka jero cai angkutan darat diperlukeun lokal -3m.Pelabuhan asal kapal nyaéta Ruse, Bulgaria, dimana CSD mangrupikeun bagian ...
    Maca deui
  • Fremantle Port Beach pangerukan jalan dina ayunan pinuh

    Fremantle Port Beach pangerukan jalan dina ayunan pinuh

    Témbongkeun: 11 pintonan
    Rohde Nielsen nembé ngarilis poto-poto endah ieu tina Program Fremantle Port Beach Sand Nourishment, Australia.Proyék éta bakal merangan erosi basisir ku nyimpen rébuan méter kubik keusik di Fremantle's Port Beach.Karya ieu dikirimkeun salaku mitra ...
    Maca deui
  • Dredge Potter ngamimitian usum pengerukan anu ka-90

    Dredge Potter ngamimitian usum pengerukan anu ka-90

    Témbongkeun: 11 pintonan
    Angkatan Darat Korps Insinyur St. Louis District Dredge Potter dijalankeun minggu kamari ti pangkalan Layanan Distrik St. Louis dimana éta ngamimitian usum pengerukan ka-90.Ngalaksanakeun misi Kacamatan pikeun ngajaga saluran jero salapan kaki, lebar 300 kaki dina 300 m ...
    Maca deui
  • Ngabungkus kampanye pengerukan anu sanés di Pelabuhan Weipa

    Ngabungkus kampanye pengerukan anu sanés di Pelabuhan Weipa

    Témbongkeun: 10 pintonan
    North Queensland Bulk Ports Corporation (NQBP) parantos suksés ngarengsekeun kampanye pengerukan pangropéa sanés di Pelabuhan Weipa.Numutkeun ka NQBP, hopper dredge Brisbane nembé ngantunkeun Weipa saatos réngsé program 48 dinten.Kanaékan proyék taunan d...
    Maca deui
  • Damen Ngirimkeun Dredger CSD500 Ka Afrika Wétan

    Damen Ngirimkeun Dredger CSD500 Ka Afrika Wétan

    Témbongkeun: 11 pintonan
    Dredger bakal diangkut ka situs, pabrik pertambangan di Afrika Wétan, ngan sababaraha minggu saatos nampi pesenan."Salaku Damen kami parantos aya di daérah ieu langkung ti tilu puluh taun," saur Hugo Doorenbos, Manajer Penjualan Area, ngajelaskeun."Kami terang spésifik konsumén urang ...
    Maca deui
  • Damen ngirimkeun DOP Dredger modular ka Mozambik

    Damen ngirimkeun DOP Dredger modular ka Mozambik

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Kapal keruk anu namina Estoril diserahkeun ka anu gaduhna dina upacara khusus minggu kamari.Dipasang ku pompa dredge DOP submersible Damen anu kasohor, dredger modular bakal aya di Pelabuhan Beira, dimana éta bakal ngalaksanakeun tugas pangropéa pangropéa pikeun mastikeun acc...
    Maca deui
  • TSHD dredger Galileo Galilei najong proyék ékspansi pantai masif di Brazil

    TSHD dredger Galileo Galilei najong proyék ékspansi pantai masif di Brazil

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Jan De Nul Group parantos ngamimitian damel dina proyék renourishment pantai sanés di Brazil, ayeuna di Kota Matinhos.Saatos réngsé skéma pangeusi pantai di Balneario Camboriu taun 2021, sabtu minggu kamari perusahaan mimiti ngompa pasir ka pantai Matinhos anu eroded.Numutkeun kana...
    Maca deui
  • Italdraghe ngirimkeun dua kapal keruk ka India

    Italdraghe ngirimkeun dua kapal keruk ka India

    Témbongkeun: 11 pintonan
    Komisi munggaran tina dua kapal keruk Italdraghe 10" anu disayogikeun ka Pamaréntah India nembé réngsé.Dina sababaraha poé ka hareup, assembly jeung commissioning sahiji sésana bakal lumangsung ogé.Ayeuna, teknisi Italdraghe aya dina situs, supados ...
    Maca deui
  • Kapal keruk hopper anyar Weeks Marine urang RB Weeks pencét cai

    Kapal keruk hopper anyar Weeks Marine urang RB Weeks pencét cai

    Témbongkeun: 11 pintonan
    Eastern Shipbuilding Group kamari ngayakeun pembaptisan sareng peluncuran kapal keruk hopper panganyarna tina Weeks Marine - RB Weeks.Kapal keruk, ukuran panjangna 356 kaki sareng rubak 79,5 kaki sareng draf 27 kaki 3 inci, mangrupikeun kapal anu sami sareng Magdalen anu dikirimkeun ...
    Maca deui
  • Pengerukan jalan dijalankeun di Pantai Chelydra

    Pengerukan jalan dijalankeun di Pantai Chelydra

    Témbongkeun: 10 pintonan
    Dinas Angkutan WA (DoT) nembé ngumumkeun yén padamelan pengerukan di Pantai Chelydra (kalereun marina Pelabuhan Coogee) dimimitian dina awal Juni 2022 sareng bakal diteruskeun dugi ka pertengahan Juli 2022. Karya-karyana dilaksanakeun ku 18m cutter suction dredge. 'Muhun...
    Maca deui
  • TSHD dredger Krakesandt asup kana armada De Hoop

    TSHD dredger Krakesandt asup kana armada De Hoop

    Témbongkeun: 10 pintonan
    De Hoop Terneuzen parantos nganteurkeun kapal keruk hopper suction labuh pang anyarna, Krakesandt.Numutkeun perusahaan, Krakesandt parantos ngalangkungan konci Terneuzen dina awal Juni.Kapal keruk cicing di dinya sababaraha dinten sateuacan angkat ka tugas munggaran ...
    Maca deui
  • TSHDs Rio sareng DC Ostend sibuk pengerukan di Pelabuhan Gdańsk

    TSHDs Rio sareng DC Ostend sibuk pengerukan di Pelabuhan Gdańsk

    Témbongkeun: 10 pintonan
    DC Dredging BV nembé ngarilis poto-poto anu saé ieu tina tukang nyeuseup hopper labuh Rio sareng DC Ostend damel di Pelabuhan Gdańsk.Proyék pengerukan ieu disebut 'Ngaronjatkeun aksés ka Pelabuhan Gdańsk - modernisasi fairway 2'.Dina kerangka th...
    Maca deui
  • Jan De Nul's WID Pancho siap pikeun proyék pengerukan perdana na

    Jan De Nul's WID Pancho siap pikeun proyék pengerukan perdana na

    Témbongkeun: 9 Témbongkeun
    Dredger suntik cai anyar Jan De Nul (WID) Pancho ayeuna aya di Amérika Latin, siap-siap pikeun tugas pangerukan anu munggaran."Hatur nuhun kana kerjasama anu saé antara Jan De Nul Group sareng Neptune Marine, kapal keruk suntikan cai Pancho parantos dugi ka Argentina ampir ...
    Maca deui
  • New Ellicott 1270 dredge pencét cai

    New Ellicott 1270 dredge pencét cai

    Témbongkeun: 11 pintonan
    Ellicott Dredges LLC nembé ngumumkeun peluncuran dredge anu suksés.The 1270 dredge anyar bakal beroperasi deukeut Salem, New Jersey, ngaganti 16 "Seri 970 - operasional saprak 1983. "The Ellicott 970 geus nyadiakeun boga tambang jeung sababaraha taun layanan dipercaya," Ellicott ...
    Maca deui
  • Milestone pikeun proyék Fehmarnbelt - Dredging satengahna réngsé

    Milestone pikeun proyék Fehmarnbelt - Dredging satengahna réngsé

    Témbongkeun: 9 Témbongkeun
    A milestone hébat geus kahontal dina pangwangunan torowongan Fehmarnbelt antara Jérman jeung Dénmark.Pangerukan tina lombang diperlukeun pikeun ngawujudkeun torowongan 18-kilométer panjang immersed geus satengahna réngsé, nurutkeun Bosalis.Salaku bagian tina joint venture FBC (Fehma...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2