• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Studless Jeung Stud Jangkar Chain

Katerangan pondok:

East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.

Kakuatan inti urang asalna tina canggih ranté-nyirian equipments produksi jeung pangalaman urang staf nu ngahasilkeun luyu ketat jeung standar nasional jeung klasifikasi spésifikasi las masarakat, sarta geus kaliwat ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sarta CCS, ABS, DNV GL, NK, persetujuan BV klasifikasi masarakat.


Rincian produk

Tag produk

STUDLESS jeung STUD jangkar ranté

 

East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.

Kakuatan inti urang asalna tina canggih ranté-nyirian equipments produksi jeung pangalaman urang staf nu ngahasilkeun luyu ketat jeung standar nasional jeung klasifikasi spésifikasi las masarakat, sarta geus kaliwat ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sarta CCS, ABS, DNV GL, NK, persetujuan BV klasifikasi masarakat.

 

PARAMETER KINERJA:

 

Ranté Jangkar

INSPEKSI sareng SERTIFIKAT:

                                                   Jangkar Chain Test Sampling

1649904873

Jangkar Chain Test Performance Fisik

Sértipikat Chain Jangkar


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Jangkar Chain Asesoris

      Jangkar Chain Asesoris

      ACCESSORIES ANCHOR CHAIN ​​East Marine tiasa nawiskeun solusi lengkep ranté jangkar, ranté mooring lepas pantai sareng asesoris ka klien pikeun kapal, platform lepas pantai, moorings sareng proyék lepas pantai.Kakuatan inti kami asalna tina peralatan produksi ranté-nyirian canggih sareng staf pangalaman urang anu ngahasilkeun saluyu sareng standar nasional sareng spésifikasi las masarakat klasifikasi, sareng parantos lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng ...