• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Tunggal Carcass Kapal Selam Selang

Katerangan pondok:

1) Pinding Batin - NBR (Vulcanized seamless tube);
2) Carcass Utama - ari poliéster jeung kawat baja;
3) bahan Flotation - busa sél Closed (Ngan pikeun selang floating);
4) panutup luar - lawon bertulang elastomer panutup.


Rincian produk

Tag produk

SINGLE carcass selang kapal selam

gambar001 510210 SCS

Tungtung bertulang tanpa ngambang Collars Selang

(ie. Di handapeun palampung)

gambar003 510211 SCS

Tungtung Dikuatkeun sareng Selang Kerah Ngambang

(ie. Di handapeun palampung)

gambar005 510220 SCS

Mainline tanpa Float Collars Selang

gambar007 510221 SCS

Mainline kalawan Float Collars Selang

gambar009 510230 SCS

Tungtung bertulang tanpa ngambang Collars Selang

(misalna kaluar PLEM)

gambar011 510231 SCS

Tungtung Dikuatkeun sareng Selang Kerah Ngambang

(misalna kaluar PLEM)

gambar013 510240 SCS

Duanana tungtung bertulang tanpa ngambang Collars selang

gambar015 510250 SCS

Ngurangan Selang tanpa Float Collars Selang

gambar017 510260 SCS

Selang buntut tanpa ngambang Collars Selang

gambar019 510270 SCS

Selang Rel Tanker

 

Gambar Rencana Struktur Produk:

gambar021

 

Spésifikasi sareng Parameter Téknis Utama:

 

Diaméterna nominal 6″=150mm, 8″=200mm, 10″=250mm, 12″=300mm, 16″=400mm, 20″=500mm, 24″=600mm
Panjangna 30′=9.1m, 35′=10.7m, 40′=12.2m
Pangwangunan & Bahan 1) Pinding Batin - NBR (Vulcanized seamless tube);

2) Carcass Utama - ari poliéster jeung kawat baja;

3) bahan Flotation - busa sél Closed (Ngan pikeun selang floating);

4) panutup luar - lawon bertulang elastomer panutup.

Flange ASTM A-1 05 atanapi sarimbag, Kelas 150 atanapi 300, galvanizing
Puting ASTM 1-285 C atanapi sarimbag, galvanizing
Tekanan Gawé Dipeunteun (RWP) 15 Bar = 217,5 psi, 19 Bar = 275,5 psi, 21 Bar = 304,5 psi
Min.Tekanan Burst 75Bar = 1087.5psi, 95Bar = 1377.5psi, 105Bar = 1522.5psi
Laju Aliran 21m/s (atanapi anu mésér parantos netepkeun)
Cairan Minyak bumi sareng produk minyak bumi cair, eusi aromatik maksimal 60%.
Rentang Suhu 1) Suhu cairan -20 ℃ nepi ka 82 ℃

2) hawa ambient -29 ℃ nepi ka 52 ℃

Min.Radius Bend (MBR) 1) selang kapal selam na tanker rail - 4 × selang diaméterna bore nominal

2) Floating selang - 6 × selang diaméterna bore nominal

Kontinuitas Listrik Listrik kontinyu atawa discontinuous
Standar lumaku PANDUAN OCIMF 5thÉdisi - GMPHOM 2009

 

 

Tés ditampa sareng sertipikat:

Urang bakal nyadiakeun purchaser kalawan sertipikat test individu pikeun tiap selang rengse, atawa sertipikat dikaluarkeun ku asosiasi anggota katilu IACS-Internationa Association of Klasifikasi Societies kaasup Cina (CCS), Norwegia-Jerman (DNV-GL) jeung Perancis (BV).

Tés di handap ieu kedah dilaksanakeun:

- Tés bahan (hiji urutan sakaligus)

- Tes adhesion - awak selang sareng, upami tiasa, bahan apung (hiji urutan sakaligus)

- Uji beurat (unggal selang)

- Uji radius tikungan minimum (saméméh uji tekanan hidrostatik, sampling 10%)

- Uji kaku bending (10% sampling)

- Uji torsi (upami diperyogikeun)

- Uji tensile (upami diperyogikeun)

- Uji tekanan hidrostatik (unggal selang)

- Uji vakum (langsung saatos uji kero. upami henteu uji kero, teras saatos uji hidrostatik, unggal selang)

- Uji listrik (unggal selang)

- Uji hidrostatik ngambang (ngan ukur pikeun selang ngambang, hiji urutan sakaligus)

- Tes ditampa lug angkat (ngan ukur kanggo selang rel tank)

 

Pituduh Ngangkat Selang

Sahenteuna 3 titik ngangkat diperlukeun, 5 titik ngangkat leuwih nguntungkeun.

gambar023

 

Bungkusan:

Selang bakal dipak pikeun neundeun sareng angkot dina pallets pigura baja.Unggal palet baja kedah dirarancang kalayan SWL 12 ton sareng kedah disayogikeun tanda.

Usuk baja


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Selang Ngambang Bangkai Tunggal

      Selang Ngambang Bangkai Tunggal

      Tunggal bangkai selang ngambang 510110 SCF Tungtung bertulang Satengah ngambang selang (ie. Mimiti Pareum palampung) 510120 SCF Dikadalikeun Buoyancy Selang 510130 SCF Mainline Ngambang Selang 510140 SCF Mainline Satengah Ngambang Selang 510140 SCF Mainline Satengah Floating Selang 510120 SCFu1 Floating Floating Selang 510130 SCF Floating Floating SCF50 SCFu1 Floating Selang Floating SCF50 SCFu1 Floating Floating Floating Floating SCF50 SCFu1 Floating Hose 510130 SCF 510180 SCF FPSO Tungtung Reinforce High Buoyancy Floating Selang (ie. Fist off FPSO pikeun ngarojong ERC) 510190 SCF ST Tungtung bertulang High Buoyancy Floating Selang (ie. Shuttle T ...

    • Selang Kapal Selam Carcass Ganda

      Selang Kapal Selam Carcass Ganda

      DOUBLE CARCAS SUBMARINE HOSE 520210 DCS End Reinforced without Float Collars Hose (ie. Handapeun buoy) 520211 DCS End Reinforced with Float Collars Hose (ie. Handapeun buoy) 520220 DCS Mainline tanpa Float Collars Hose 520d20 DCS Mainline tanpa Float Collars Selang 520d1 DCS Collars Hose 520ds. tanpa Ngambang Collars Selang (ie. off PLEM) 520231 DCS Tungtung bertulang kalawan Ngambang Collars Selang (ie. kaluar PLEM) 520240 DCS Duanana tungtung bertulang tanpa ngambang Collars Selang 520250 DCS Redu...

    • Minyak Jeung Kelautan Selang Ancillary Equipments

      Minyak Jeung Kelautan Selang Ancillary Equipments

      ANCILLARY EQUIPMENT A rupa-rupa parabot ancillaries ngawengku item penting pikeun nyieun nepi rakitan string selang lengkep, sarta pikeun pamakéan aman tina hoses individu.STUD baud & kacang ● baud bahan: ASTM A193 GR B7 Cr-Mo Steel Nut: ASTM A194 GR 2H Karbon Steel ● palapis: palapis fluoropolymer ngangkat BAR ngangkat bar bisa dipaké pikeun ngangkat nepi selang a aman.Beban Gawé Kasalametan (SWL) nyaéta 8 bar.GASKET ● Bahan: Non-asbés serat dikomprés KUPU ...

    • Ganda Carcass Ngambang Selang

      Ganda Carcass Ngambang Selang

      Ganda Bangkai ngambang selang 520110 DCF Tungtung bertulang Satengah Ngambang Selang (ie. Mimiti Pareum Palampung) 520120 DCF Dikadalikeun Buoyancy Selang 520130 DCF Mainline Ngambang Selang 520140 DCF Mainline Satengah Floating Selang 52011 DCF Satengah Floating Hose 5201 Floating 520140 DCF Mainline Satengah Floating Selang 52011 DCF Floating Selang 5201 Floating Floating 5201 Floating 5 DCF Floating Hose DCF FPSO Tungtung Reinforce High Buoyancy Floating Hose (ie. Fist off FPSO pikeun ngarojong ERC) 510190 DCF ST End Reinforced High Buoyancy Floating Hose (ie. Cicing...