• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Selang nyeuseup kalawan flange baja

Katerangan pondok:

East Dredging tiasa nawiskeun solusi anu lengkep pikeun SUCTION HOSE pikeun Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) & Cutter Suction Dredger (CSD).


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Selang nyeuseup sareng flange baja normal dituntut dina sirah sered TSHD sareng CSD sareng pompa pasir anu mangrupikeun selang anu diperyogikeun dina kapal keruk sareng pompa pengerukan.Urang bisa rancang diaméterna jero béda jeung panjang nurutkeun sarat customer.

Diménsi

Diaméter jero / ID 100~1100mm
Panjangna / L 1000~2500mm
Ukuran flange PN 10, PN 16, PN 25 atawa ngaropéa
Catetan ukuran séjén sadia on pamundut.

Pangwangunan

1. Lapisan maké jero: Black.wear na korosi tahan Pergaulan karét alam sarta ngagem tape warning
2. lapisan tulangan: Lapisan tékstil tensile tinggi
3. Lapisan panutup luar: Back.weather sarta lalawanan abrasion karét alam sarta pita Peringatan
4. Flange: Q235 Steel flange kalawan nipple
5. Nyirian: East Dredging

data teknis

Suhu ambient operasi (℃) -20~50
Tekanan Gawé/WP(Mpa) 0,5 ~ 2,5
Tekanan Burst/BP(Mpa) 1.5~7.5
Catetan data teknis lianna sadia on pamundut.

Inspeksi & sertipikat

Kami nganggo téknologi modéren pikeun ngarancang sareng ngadamel, sareng ngalangkungan uji lapangan anu ketat.

Tés di handap ieu kedah dilaksanakeun:
● tés bahan baku kaasup karét alam, tékstil tensile, aditif karét (inspeksi saméméh ngasupkeun gudang).
● pariksa dimensi selang kaasup ukuran flange sarta panjang.
● Cék beurat.
● Test tekanan gawé (lamun dieusian, sampling).
● Bending test (lamun dieusian, sampling).
● Test vakum (lamun dieusian, sampling).

Selang nyeuseup kalawan flange baja

Departemén QC kami bakal mariksa unggal produk sareng nawiskeun LAPORAN INSPEKSI PABRIK sateuacan pangiriman.Urang ogé bisa ngajak agénsi inspeksi pihak katilu mariksa nurutkeun sarat customer.Badan pamariksaan anu biasa kalebet Klasifikasi Society of China (CCS), Norwegia-Jerman (DNV-GL), United Stats (ABS), Inggris Raya (LR) sareng Perancis (BV).

11.8m mainline floating selang karét1

Bungkusan sareng pangiriman

Kauntungannana: profésional, efisien, ekonomis jeung lingkungan.

Duo pikeun produk kami ukuranana ageung sareng beurat, normal kami henteu nganggo bungkusan nalika pengiriman pikeun ngirangan biaya.Janten kaahlian bungkusan profésional penting pisan, henteu ngan ukur kedah ngajagi produk urang, tapi ogé kedah ngajagi wadah, kendaraan sareng personel.Kakuatan inti urang asalna tina pangalaman gawé mangtaun-taun sareng sikep tanggung jawab.

Kuantitas selang nyeuseup nyaéta 2 lembar atanapi 4 lembar, ku kituna urang tiasa nganggo pallet baja & kai atanapi kotak kayu pikeun ngabungkus.

1-Discharrge selang kalawan flange baja2

Aplikasi

Duo pikeun pangembangan kontinyu kapal pengorekan, Trailing Suction Hopper Dredger (TSHD) sareng Cutter Suction Dredger (CSD) mangrupikeun pangeruk di dunya.Duo kana kaayaan konstruksi kompléks kaasup karang, batu karang, granit jeung sajabana, anu Armored ngurangan selang éféktif solves masalah ieu.Selang ngambang nyayogikeun efisiensi pamasangan sareng ngirangan dampak angin sareng gelombang dina proyék lepas pantai.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 11.8m mainline selang karét ngambang

      11.8m mainline selang karét ngambang

      Katerangan Selang karét ngambang ngagaduhan lapisan apung sareng ngambang dina cai anu didamel.Selang jenis ieu nyayogikeun efisiensi pamasangan sareng ngirangan dampak angin sareng gelombang dina proyék lepas pantai.Shanghai Dredging Company, Guangzhou Dredging Company, Jan de Nul, Boskalis, Van Oord sareng perusahaan pengerukan internasional sanésna nganggo selang karét ngambang ieu sacara éksténsif di sakumna dunya....

    • Dredging Plastik Floater

      Dredging Plastik Floater

      PE Floater The dredging plastik floater dipaké pikeun pipa baja jeung HDPE atawa pipa baja nawarkeun buoyancy.Slot POSITION tiasa ngabantosan pikeun dipasang dina situs proyék.Éta dilakukeun dina ngambang polythene sareng busa sél katutup.Diaméter luar HDE jeung pipa baja mutuskeun pe floater diaméterna jero sarta ukuran floater dirobah nurutkeun buoyancy merlukeun.Fitur utama nyaéta beurat hampang, apungan anu langkung luhur, ékonomis ...

    • Tapered ngambang selang karét

      Tapered ngambang selang karét

      Tapered Floating Rubber Hose Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.Tapered floating selang karét mangrupakeun salah sahiji jenis floating selang karét.Lapisan buoyancy ngurangan turun ti hiji sisi ka sisi sejen tur mibanda fléksibel alus batan selang karét ngambang lianna.Ieu bagian katilu h ...

    • Armored ngambang selang karét

      Armored ngambang selang karét

      Armored Floating Rubber Hose Selang dredge anu kami nyayogikeun nyaéta réliabilitas lengkep sareng kaamanan anu tiasa tahan kaayaan kerja anu ekstrim.Dina produksi sabenerna rupa urang bisa rancang nanaon nu selang custom.Armored selang karét ngambang boga lapisan buoyancy sarta eta ngambang dina caina handapeun digawé.Selang jenis ieu nyayogikeun efisiensi pamasangan sareng ngirangan dampak angin sareng gelombang dina proyék lepas pantai....

    • Selang nyeuseup kalawan Sandwich Flange

      Selang nyeuseup kalawan Sandwich Flange

      Nyeuseup Selang jeung Sandwich Flange Selang nyeuseup jeung sandwich flange normal ieu sued dina sirah sered TSHD jeung CSD jeung pompa keusik.selang nyeuseup nanaon ieu bakal diwangun salaku tipe ring, tipe ring luar lemes, tipe helix sarta tipe husus sejenna selang dipénta.Urang bisa rancang diaméterna jero béda jeung panjang nurutkeun sarat customer.DIMENSI...

    • Selang cai jet kalayan flange baja

      Selang cai jet kalayan flange baja

      Selang Cai Jet sareng Flange Baja Selang cai jet sareng flange baja dianggo dina sered Trailing Suction Hopper Dredger(TSHD).Fleksibel sareng tekanan anu langkung luhur mangrupikeun faktor importir pikeun éta.Urang bisa rancang diaméterna jero béda jeung panjang nurutkeun sarat customer.DIMENSI 1, Diaméter jero / ID: 110 ~ 400mm 2, Panjang / L: 11800mm 3, Flange si...