• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Selang Ngambang Bangkai Tunggal

Katerangan pondok:

1) FPSO: Ngambang Panyimpenan Produksi jeung Offloading
2) ST: shuttle tanki
3) ERC: Gandeng Release Darurat
4) HEV: Selang Tungtung klep


Rincian produk

Tag produk

SINGLE carcass selang ngambang

gambar001 510110 SCF

Tungtung bertulang satengah ngambang selang

(nyaéta. First Off Buoy)

gambar003 510120 SCF

Selang Buoyancy dikawasa

gambar005 510130 SCF

Selang Ngambang Utama

gambar007 510140 SCF

Mainline Satengah ngambang selang

gambar009 510150 SCF

Ngurangan Selang Ngambang

gambar011 510160 SCF

Selang Ngambang Buntut

gambar013 510170 SCF

tanker Rail ngambang selang

gambar015 510180 SCF

FPSO Tungtung nguatkeun High Buoyancy Floating Selang

(ie. Tinju FPSO pikeun ngadukung ERC)

gambar017 510190 SCF

ST Tungtung bertulang High Buoyancy Floating Selang

(nyaéta. Sambungan Shuttle Tanker pikeun ngadukung HEV)

 

Catetan:

1) FPSO: Ngambang Panyimpenan Produksi jeung Offloading

2) ST: shuttle tanki

3) ERC: Gandeng Release Darurat

4) HEV: Selang Tungtung klep

 

Gambar Rencana Struktur Produk:

gambar019

 

 

Spésifikasi sareng Parameter Téknis Utama:

Diaméterna nominal 6″=150mm, 8″=200mm, 10″=250mm, 12″=300mm,

16″=400mm, 20″=500mm, 24″=600mm

Panjangna 30′=9.1m, 35′=10.7m, 40′=12.2m
Pangwangunan & Bahan 1) Pinding Batin - NBR (Vulcanized seamless tube);

2) Carcass Utama - ari poliéster jeung kawat baja;

3) bahan Flotation - busa sél Closed (Ngan pikeun selang floating);

4) panutup luar - lawon bertulang elastomer panutup.

Flange ASTM A-1 05 atanapi sarimbag, Kelas 150 atanapi 300, galvanizing
Puting ASTM 1-285 C atanapi sarimbag, galvanizing
Tekanan Gawé Dipeunteun (RWP) 15 Bar = 217,5 psi, 19 Bar = 275,5 psi, 21 Bar = 304,5 psi
Min.Tekanan Burst 75Bar = 1087.5psi, 95Bar = 1377.5psi, 105Bar = 1522.5psi
Laju Aliran 21m/s (atanapi anu mésér parantos netepkeun)
Cairan Minyak bumi sareng produk minyak bumi cair, eusi aromatik maksimal 60%.
Rentang Suhu 1) Suhu cairan -20 ℃ nepi ka 82 ℃

2) hawa ambient -29 ℃ nepi ka 52 ℃

Min.Radius Bend (MBR) 1) selang kapal selam na tanker rail - 4 × selang diaméterna bore nominal

2) Floating selang - 6 × selang diaméterna bore nominal

Kontinuitas Listrik Listrik kontinyu atawa discontinuous
Standar lumaku PANDUAN OCIMF 5thÉdisi - GMPHOM 2009

 

Tés ditampa sareng sertipikat:

Urang bakal nyadiakeun purchaser kalawan sertipikat test individu pikeun tiap selang rengse, atawa sertipikat dikaluarkeun ku asosiasi anggota katilu IACS-Internationa Association of Klasifikasi Societies kaasup Cina (CCS), Norwegia-Jerman (DNV-GL) jeung Perancis (BV).

Tés di handap ieu kedah dilaksanakeun:

- Tés bahan (hiji urutan sakaligus)

- Tes adhesion - awak selang sareng, upami tiasa, bahan apung (hiji urutan sakaligus)

- Uji beurat (unggal selang)

- Uji radius tikungan minimum (saméméh uji tekanan hidrostatik, sampling 10%)

- Uji kaku bending (10% sampling)

- Uji torsi (upami diperyogikeun)

- Uji tensile (upami diperyogikeun)

- Uji tekanan hidrostatik (unggal selang)

- Uji vakum (langsung saatos uji kero. upami henteu uji kero, teras saatos uji hidrostatik, unggal selang)

- Uji listrik (unggal selang)

- Uji hidrostatik ngambang (ngan ukur pikeun selang ngambang, hiji urutan sakaligus)

- Tes ditampa lug angkat (ngan ukur kanggo selang rel tank)

 

 

Pituduh Ngangkat Selang

Sahenteuna 3 titik ngangkat diperlukeun, 5 titik ngangkat leuwih nguntungkeun.

gambar021

 

Bungkusan:

Selang bakal dipak pikeun neundeun sareng angkot dina pallets pigura baja.Unggal palet baja kedah dirarancang kalayan SWL 12 ton sareng kedah disayogikeun tanda.

Usuk baja


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Selang Kapal Selam Carcass Ganda

      Selang Kapal Selam Carcass Ganda

      DOUBLE CARCAS SUBMARINE HOSE 520210 DCS End Reinforced without Float Collars Hose (ie. Handapeun buoy) 520211 DCS End Reinforced with Float Collars Hose (ie. Handapeun buoy) 520220 DCS Mainline tanpa Float Collars Hose 520d20 DCS Mainline tanpa Float Collars Selang 520d1 DCS Collars Hose 520ds. tanpa Ngambang Collars Selang (ie. off PLEM) 520231 DCS Tungtung bertulang kalawan Ngambang Collars Selang (ie. kaluar PLEM) 520240 DCS Duanana tungtung bertulang tanpa ngambang Collars Selang 520250 DCS Redu...

    • Ganda Carcass Ngambang Selang

      Ganda Carcass Ngambang Selang

      Ganda Bangkai ngambang selang 520110 DCF Tungtung bertulang Satengah Ngambang Selang (ie. Mimiti Pareum Palampung) 520120 DCF Dikadalikeun Buoyancy Selang 520130 DCF Mainline Ngambang Selang 520140 DCF Mainline Satengah Floating Selang 52011 DCF Satengah Floating Hose 5201 Floating 520140 DCF Mainline Satengah Floating Selang 52011 DCF Floating Selang 5201 Floating Floating 5201 Floating 5 DCF Floating Hose DCF FPSO Tungtung Reinforce High Buoyancy Floating Hose (ie. Fist off FPSO pikeun ngarojong ERC) 510190 DCF ST End Reinforced High Buoyancy Floating Hose (ie. Cicing...

    • Minyak Jeung Kelautan Selang Ancillary Equipments

      Minyak Jeung Kelautan Selang Ancillary Equipments

      ANCILLARY EQUIPMENT A rupa-rupa parabot ancillaries ngawengku item penting pikeun nyieun nepi rakitan string selang lengkep, sarta pikeun pamakéan aman tina hoses individu.STUD baud & kacang ● baud bahan: ASTM A193 GR B7 Cr-Mo Steel Nut: ASTM A194 GR 2H Karbon Steel ● palapis: palapis fluoropolymer ngangkat BAR ngangkat bar bisa dipaké pikeun ngangkat nepi selang a aman.Beban Gawé Kasalametan (SWL) nyaéta 8 bar.GASKET ● Bahan: Non-asbés serat dikomprés KUPU ...

    • Tunggal Carcass Kapal Selam Selang

      Tunggal Carcass Kapal Selam Selang

      SINGLE CARCASS SUBMARINE HOSE 510210 SCS End Reinforced without Float Collars Hose (ie. Under buoy) 510211 SCS End Reinforced with Float Collars Hose (ie. Under buoy) 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Selang 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Selang221 SCS End Collars 510 SCS 510220 SCS Mainline tanpa Float Collars Selang221 SCS10d SCS510 tanpa ngambang Collars Selang (ie. off PLEM) 510231 SCS Tungtung bertulang kalawan ngambang Collars Selang (ie. kaluar PLEM) 510240 SCS duanana tungtung bertulang tanpa ngambang Collars Selang 510250 SCS Beureum ...