• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Selang Komposit Transfer Minyak

Katerangan pondok:

1, Éta ukuran mall, beurat hampang, gampang diangkut sareng neundeun.
2, Hal ieu loba dipaké pikeun medium conveying béda nurutkeun ngarobah lapisan jero sarta bahan gabungan urang.
3, faktor kaamanan luhur.


Rincian produk

Tag produk

PENDAHULUAN:

Loading & unloading pikeun kapal ka basisir, treuk tank, minyak mobil rail / produk solar.

 

BANGUNAN:

gambar001

Panutup luar Poliéster PVC coated warna
Kawat jero stainless steel 316 / baja Galvanized
Lapisan Polipropilén / Polytétrafluoroethylene (PTFE)
Kawat luar stainless steel 316 / baja Galvanized
Gandeng Karbon / stainless steel flange / tailpiece na ferrule / gandeng

 

SPESIFIKASI JEUNG DATA Téknis:

ID (mm±4) 25 40 50 65 80 100 150 200 250 300
Panjangna (m±5%) 20 16
Tekanan kerja (Mpa) 0.6-2.0 0.6-1.6
tekanan burst Min 5X tekanan gawé (faktor kaamanan 5:1)
Suhu (℃) -40 nepi ka 130
Résistansi listrik (Ω) gandeng baja karbon ≤ 10
gandeng stainless steel ≤ 20
Radius lentur (mm±100) 220 220 300 300 350 400 575 800 1000 1200
Max.elongation 10% dina tekanan kerja
Standar

CIRI:

1, Éta ukuran mall, beurat hampang, gampang diangkut sareng neundeun.

2, Hal ieu loba dipaké pikeun medium conveying béda nurutkeun ngarobah lapisan jero sarta bahan gabungan urang.

3, faktor kaamanan luhur.

4, selang komposit Ieu loba jenis sambungan.

 

APLIKASI:

gambar003


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Selang Komposit Kimia Diaméter badag

      Selang Komposit Kimia Diaméter badag

      BUBUKA: Dipaké pikeun nyeuseup jeung ngurangan hidrokarbon, pangleyur, parafin ti kapal ka basisir, treuk tank, railcar jeung sajabana BANGUNAN: panutup luar Poliéster PVC coated warna Kawat jero Stainless steel 316 / Galvanized baja Pinding Polipropilén / Polytetrafluoroethylene (PTFE) Kawat luar Stainless steel 316/ Galvanized steel Coupling Carbon/ Stainless steel flange/tailpiece jeung ferrule/gandeng SPESIFIKASI JEUNG DATA Téknis: ID (mm±4) 25 40 5...

    • Selang Komposit Kimia Suhu Tinggi

      Selang Komposit Kimia Suhu Tinggi

      BUBUKA: Dipaké pikeun nyeuseup jeung ngurangan hidrokarbon suhu luhur, parafin, tutuwuhan pétrokimia jeung minyak ti kapal ka basisir, treuk tank, railcar jeung sajabana BANGUNAN: Panutup luar Poliéster PVC coated warna Kawat jero Kawat stainless steel 316 / Galvanized baja Pinding Polipropilén / Polytetrafluoroethylene (PTFE) Kawat luar Stainless steel 316 / Galvanized steel Coupling Carbon / Stainless steel flange / tailpiece sareng ferrule / gandeng SPESIFIKASI JEUNG TEKNIK ...