• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

MTCC ngabagéakeun tambahan anyar pikeun armadana, kapal keruk Bodu Jarraafa

Maldives Transport and Contracting Company (MTCC) nembé ngabagéakeun tambahan pangénggalna pikeun armadana, kapal keruk sedot cutter Bodu Jarraafa.

Upacara komisi CSD Bodu Jarraafa sareng ngamimitian karya fisik dina Proyék Réklamasi Lahan Ga Dhaandhoo dilaksanakeun tadi wengi di Ga Dhaandhoo.

Acara ieu disaksian ku Menteri Perencanaan Nasional, Perumahan sareng Infrastruktur, Mr. Mohamed Aslam, MP Majlis Rahayat, Yaugoob Abdulla, MD of Fenaka Corporation Limited, Ahmed Saeed Mohamed, CEO Adam Azim sareng pejabat senior MTCC anu sanés.
MTCC-ngabagéakeun-tambahan-anyar-ka-na-armada-kapal keruk-Bodu-Jarraafa-1024x703
Numutkeun pajabat, Bodu Jarraafa mangrupikeun modél pangénggalna tina IHC Beaver cutter suction dredger, Beaver B65 DDSP, sanggup ngeruk dina jerona 18 méter.

Beaver 65 DDSP tiasa dipercaya, dredger efisien bahan bakar anu ngagaduhan biaya pangropéa anu rendah sareng produktif pisan dina sadaya pangeruk jero.Kapal ieu dilengkepan ku téknologi canggih, sareng dibandingkeun sareng kapal keruk sanés di kelasna, gaduh kakuatan motong sareng pompa anu langkung ageung.

MTCC ogé nambihan yén skéma Dhaandhoo bakal janten proyék infrastruktur munggaran anu dilakukeun ku dredger énggal.

Hatur nuhun ka Bodu Jarraafa, wewengkon kira-kira.25 héktar bakal direklamasi ti laut, anu ampir dua kali ukuran pulo.


waktos pos: Sep-20-2022
Témbongkeun: 2 Témbongkeun