• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

ID2000XL3500mm Pneumatic karét Fender

Sanggeus sababaraha waktu dijieun tur inspected, urang rengse dua lembar ID2000XL3500mm Pneumatic fenders karét.Ayeuna urang rencanana pikeun pangiriman jeung ékspor ku peti.

EastMarine-Pneumatic Karét Fender 01
Pedalaman dijieunna tina kantong hawa karét inflatable jeung exterior dijieunna tina ban karét sarta ranté jangkar nu bisa maénkeun peran pelindung, jadi Fender karét nanaon ieu bisa jasa lila jeung awét.

Pneumatic Rubber Fender mangrupikeun salah sahiji jinis fender karét inflated umum anu dianggo dina seueur palabuhan sareng kapal.

Kualitas anu saé mutuskeun naha aranjeunna tiasa damel saatosna aman sareng stabil.

Diménsi bentuk sareng tés tekanan nyaéta metode pamariksaan konvensional.Urang ogé tiasa nerapkeun BV, CCS, ABS sareng fasilitas pamariksaan pihak katilu anu sanés pikeun diuji.

Mun anjeun kabetot, mangga ngahubungan kami.


waktos pos: Sep-15-2022
Témbongkeun: 7 Témbongkeun