• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Sambungan Karét Ékspansi Dipasang Dina Dredger

Sambungan karét ékspansi mangrupikeun salah sahiji jinis selang pengerukan impor anu dianggo di seueur tempat kapal keruk TSHD & CSD.Ékspansi sareng nyerep mangrupikeun fungsi utama selang jinis ieu.

Sambungan karét EastMarine-Expension 02

Sambungan karet EastMarineExpension 03

Awak kapal keruk sibuk masang selang ieu di luar pompa pengerukan.

Kualitas anu saé mutuskeun naha aranjeunna tiasa ngalaksanakeun pangerukan saatosna aman sareng stabil.

Mun anjeun kabetot, mangga ngahubungan kami.


waktos pos: Sep-13-2022
Témbongkeun: 8 Témbongkeun