• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

Seminar Pengerukan Damen di Thailand

Baheula Séptémber ieu, Damen Shipyards Group anu berpusat di Walanda suksés ngayakeun Seminar Pengerukan anu munggaran di Thailand.

The Guest of Honor, His Excellency Mr Remco van Wijngaarden, Duta Besar Karajaan Walanda ka Thailand, muka acara ku highlights aya gawé babarengan dina sektor cai antara duanana nagara nu geus dimimitian dina awal 1900-an.

Topik dina agenda kalebet tantangan skala ageung dina séktor cai anu dibagi ku Thailand sareng Walanda, sapertos kumaha nyegah banjir bari dina waktos anu sami nahan cai pikeun panggunaan penting.Ogé, aspék kelestarian ngokolakeun cai dibahas, sareng dampakna dina dasawarsa anu bakal datang.

Ti sektor cai Thailand, Dr Chakaphon Sin, anu narima PhD-Na ti Departemen Élmu Lingkungan di Universitas Wageningen, Walanda, nyadiakeun wawasan berharga kana kaayaan sabenerna tina sudut pandang Departemen Irigasi Royal (RID).Ti Walanda, Mr Rene Sens, MSc.dina Fisika, nyayogikeun langkung seueur wawasan ngeunaan kelestarian dina ngokolakeun cai.Bapak Bastin Kubbe, anu ngagaduhan gelar MSc.dina Téknik Industri, dibere rupa-rupa solusi pikeun panyabutan éfisién sédimén.

Damen-Dredging-Seminar-di-Thailand-1024x522

Kalayan jumlahna sakitar 75 urang anu hadir dina édisi munggaran Seminar Pengerukan, Mr Rabien Bahadoer, MSc.Diréktur Penjualan Daerah Damen Asia Pasifik, ngoméntaran kana kasuksésanna: "Kalayan posisi anu unggul dina pasar pengerukan Thailand, seminar ieu mangrupikeun léngkah anu alami pikeun nguatkeun hubungan antara sadaya pamangku kapentingan.Dina waktos anu sami, kami ngahormatan yén sadaya departemén utama ti séktor cai di Thailand ngiringan kami dina seminar ayeuna".

"Ku aktip ngadangukeun tantangan lokal sarta sarat, abdi yakin yén sektor cai Walanda nyata bisa nyumbang kana salajengna strengthening hubungan antara dua nagara urang," ditambahkeun Bapak Bahadoer.

Seminar dipungkas ku sesi tanya jawab diteruskeun ku jejaring informal di antara sakabeh pamilon.


waktos pos: Sep-14-2022
Témbongkeun: 6 Témbongkeun