• Pangorek Wétan
  • Pangorek Wétan

HY lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

Katerangan pondok:

Produk karanjang transfer lepas pantai ieu dirancang ku Kapal Cina sareng Desain Téknik Kelautan sareng Institut Panaliti (MARIC) sareng kéngingkeun Sertipikat CE ku Grup Layanan Verifikasi numutkeun APISPEC sareng 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes inspect.


Rincian produk

Tag produk

HY lepas pantai pribadi nilon NET mindahkeun karanjang

Produk karanjang transfer lepas pantai ieu dirarancang ku Kapal Cina sareng Desain Téknik Kelautan sareng Institut Panaliti (MARIC) sareng kéngingkeun Sertipikat CE ku Grup Layanan Verifikasi numutkeun APISPEC sareng 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes inspect.Transfer awak mangrupikeun fenomena anu penting dina kagiatan lepas pantai, khususna di platform produksi minyak sareng gas lepas pantai, pamasangan listrik angin lepas pantai sareng proyék lepas pantai anu sanés.Karanjang transfer bersih nilon pribadi lepas pantai ogé tiasa dianggo dina kaayaan darurat.

 

STANDAR:EN 14502-1 standar, CE atanapi sertifikasi ABS

 

JENIS HY SPESIFIKASI JEUNG KINERJA:

Tipe Max.Jalma Total Beban (kg)
HY-4 4 480
HY-5 5 500
HY-6 6 600
HY-8 8 800
HY-10 10 1000
HY-12 12 1200
HY-15 15 1500
HY-18 18 1800

 

TINDAKAN PANCEGAHAN:

1, Éta ngan kedah dianggo sareng bango anu cocog sareng SWL sapertos anu dipidangkeun di luhur (tali kawat).

2, tanaga anu ngagunakeun karanjang kedah ngagem abah-abah kaamanan anu napel dina kandang.

3, Max.Kahirupan jasa nyaéta 36 bulan.

4, The tali jsb kudu inspected saméméh unggal pamakéan.

5, alat-alat kudu rutin inspected dina nurutkeun Hukum Nasional di nagara pamakéan.

6, Max.Laju angin nalika dianggo nyaéta 7m/s.

APLIKASI:

Pikeun sababaraha jinis personel platform / kapal atanapi angkat bahan di lepas pantai.

gambar001


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • HYL lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

      HYL lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

      HYL OFFSHORE PERSONAL NILON NET TRANSFER BASKET Produk karanjang transfer lepas pantai ieu dirancang ku Kapal Cina sareng Desain Téknik Kelautan sareng Institut Panaliti (MARIC) sareng kéngingkeun Sertipikat CE ku Grup Layanan Verifikasi nurutkeun APISPEC sareng 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes inspect.Transfer awak mangrupikeun fenomena anu penting dina kagiatan lepas pantai, khususna di platform produksi minyak sareng gas lepas pantai, pamasangan listrik angin lepas pantai sareng proyék lepas pantai anu sanés.lepas pantai per...

    • X lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

      X lepas pantai Personal nilon Transfer Basket

      X OFFSHORE PERSONAL NILON NET TRANSFER BASKET Produk karanjang transfer lepas pantai ieu dirancang ku Kapal Cina sareng Desain Téknik Kelautan sareng Institut Panaliti (MARIC) sareng kéngingkeun Sertipikat CE ku Grup Layanan Verifikasi nurutkeun APISPEC sareng 2C Offshore Pedestal Mounted Cranes inspect.Transfer awak mangrupikeun fenomena anu penting dina kagiatan lepas pantai, khususna di platform produksi minyak sareng gas lepas pantai, pamasangan listrik angin lepas pantai sareng proyék lepas pantai anu sanés.Jalma lepas pantai...